Kapitel 23 - Sorry dosen't even begin to fix what you destroyed part 2

''Jag har inget val'' jag tittade in i hennes ögon som var fyllt med tårar. Hon slet sig ur mitt grepp, slängde iväg kuvertet och sprang ut igenom dörren.

 

Belles perspektiv

Jag hade ingen aning vart jag sprang eller åt vilket håll vägen hem var. Jag var vilsen i Kalifornien. Bra Belle, bra gjort. Mina ben darrade och svetten rann ner för hela mitt ansikte. Att springa flera kilometer i 30 grader, inte min bästa idé. Jag fann min väg till en strand där jag för första gången satte mig ner. Utmattat satte jag upp mitt hår i en tofs som jag hade runt handleden. Mina jeans satt som fast klistrade på mina ben och jag ville ingenting annat än dra av mig dem. Stranden var nästan folk tom. Bara några ungdomar som spelade volleyboll längre bort och några äldre som låg och solade. Jag drog upp min mobil ur fickan som var blöt av min svett. Jag torkade bort det äcklat. 5 missade samtal från Jaden. I samma sekund som jag skulle lägga ifrån mig mobilen började den vibrera. Till min förvåning var det inte Jaden, utan Justin. Jag svarade men sa ingenting. Han måste hört mig flåsa för han började prata. ''Belle? Jaden ringde mig precis.'' Jag kände ett starkt behov att att lägga på. ''lägg inte på'' till lade han snabbt som om han kunde läsa mina tankar. ''Säg vart du är så kommer jag och hämtar dig. Ensam'' lovade han och la stor betong på ensam vilket fick mig att tro honom. ''Jag vet inte vart jag är'' svarade jag ärligt vilket fick honom att skratta. ''Beskriv omgivningen'' förslog han. Jag tittade mig omkring. ''Jag är på en strand'' svarade jag vilket fick honom att skratta ännu mer. ''Ja, för det finns ju bara en strand i hela Kalifornien. Vet precis vart du är!'' skrattade han och jag skrattade genant. ''Det ligger en Starbucks och en restaurang på gatan ovanför stranden'' förklarade jag. Jag hörde någon fråga Justin någonting i bakgrunden. ''Vilken färg är det på stolarna på restaurangen?'' frågade han. Jag reste mig upp och tittade mot restaurangen. ''Gröna'' svarade jag bestämt. ''Stanna där du är, jag är där om 5 minuter.'' sa han och la på.

 

Justin var här innan 5 minuter med sin Range Rover. Jag var förvånad att han höll sitt löfte när jag såg honom komma ensam. Jag var säker på att Jaden skulle kliva ur bilen med honom. Han hade på sig gråa jeans och ett vit tröja. Jag gick fram till honom och han gav mig en kram. ''Jag har med mig lite kläder till dig'' sa han och nickade mot ryggsäcken han höll i handen. Jag log tacksamt. Tillsammans gick vi in på Starbucks. ''Gå du och byter om så beställer jag'' sa han medan han gick och ställde sig i kön. Jag tog väskan och gick mot damtoaletten. När jag dragit på mig de nya jeansen han hade kommit med tillsammans med en vit blus gick jag ut. ''Ser ut som du och Selena har samma storlek'' sa han medan han granskade mig. Jag stelnade till. ''Har jag på mig Selenas kläder?'' hackade jag fram. Han skrattade. ''Det är lugnt. Kom så åker vi hem.'' Han började gå mot utgången medan jag stod kvar. Han tittade oförstående på mig. ''Jag vill inte åka hem'' sa jag och kände mig som ett envist barn. Det blev tyst i några minuter medan han gjorde något med sin mobil. Jag stod på samma plats och drack smoothin Justin köpt till mig. ''Vad sägs om att du bor på mitt hotell ikväll?'' frågade han. ''Jag kan inte. Jag måste vara med Nathalie.'' svarade jag. ''Ring henne och säg att hon kommer dit när hon är färdig med sin dejt med Moises'' sa han med ett flin.

 

*

 

Justin hade bjudit in Selena att vara med mig och Nathalie. Vilket vi inte hade någonting emot. Hon hade kommit med en stor påse fylld med godis och chips. Vilket fick oss att älska henne mer. Om det var något sätt att bli vän med oss var det genom mat. Vi satte oss ute på balkongen. ''Tack för att jag fick komma'' sa Selena vänligt med munnen fylld av godis. ''Det var längesen jag umgicks med bara tjejer som inte kommer härifrån.'' Hon hade satt upp sitt hår i en enkel boll och hon hade på sig jeans och en lila tröja. ''Så vad brukar ni göra på girls night in?'' frågade hon och tittade på Nathalie. ''Prata om killar'' svarade hon snabbt och vi alla skrattade. ''Hur gick det med Moises idag?'' frågade jag med en retsam röst. ''Han var hur underbar som helst'' svarade hon drömmande. Det blev tyst en stund medan vi utforskade staden från balkongen. Det var sent nu och staden var mörk. Då och då hörde man ljudet från en polisbil. Samtidigt som lukten av storstad och strand blandades. Stjärnorna sken på himlen ovan och månen var lika vacker som vanligt. ''Vill du prata om Jaden?'' frågade Nathalie tyst och bröt mitt drömmande. Selena tittade på mig vänligt och jag gissade att Justin hade fyllt henne med information. ''Jag förstår bara inte'' svarade jag ärligt och gjorde en gest med armarna. Nathalie la sin hand på min axel och jag kom på mig själv gråta. ''Jag vet att det är svårt att förstå'' började Selena. ''Men ibland när man bor här har man inget val.'' ''Så sa han med'' Hon log snett. ''Känner du aldrig såhär?'' frågade jag henne. ''Varje dag'' svarade hon ärligt. ''Justin går ofta på galor där tjejer klänger över honom jämt. Han har även gjort videos där han kysser andra. Men det är hans jobb och man måste lära sig att skilja på jobb och privatliv.'' ''Men det var inget jobb inblandat när han kysste Madison'' svarade jag med liten ilska i rösten. ''När Madison kysste Jaden'' rättade Nathalie. Jaden hade förklarat hur Madison hoppat på honom och när jag tittar tillbaka bland mina minnen är det var jag ser också. Men just i det ögonblicket, kysstes dem. ''Vad sägs om att vi lägger oss i sängen och gråter bort allt vatten vi har i vår kropp medan vi tittar på The Notebook?'' frågade Selena.

 

NÄSTA DAG

 

Jadens perspektiv

Jag hade desperat skickat iväg sms till Belle i frågan om hon ville åka med till julfesten. Men jag hade inte fått något svar. Jag satte mig svarta byxor samt en svart tröja och min blåa mössa.

Det var nästan lika mycket folk på utsidan som försökte komma in som det var där inne. Jag gick tillsammans med Moises och Mateo fram till Madison. Som hade en aprikosfärgad klänning på sig. Mateo och Moises kramade henne medan jag bara gav henne hennes present. Hon log olyckligt mot mig. ''Kan jag ta ett kort på er två'' frågade en kille med kamera och nickade på mig och Madison. ''Jag skulle precis gå'' svarade jag kort. ''Kom igen'' bad han. Jag ställde mig bredvid henne snabbt och blixten mötte mina ögon. Fotografen tackade och fick därifrån. ''Jaden...'' hörde jag Madisons röst säga precis när jag började gå därifrån. Jag vände mig om. Sen kände jag en hand greppa tag i min och bredvid mig stod Belle. Vackrare än någonsin. Madison såg lika förvånad ut som jag att Belle var där. ''Förlåt'' sa hon. Jag såg ilskan stiga i Belles kropp och i nästa sekund slog hon till Madison i ansiktet. ''Förlåt börjar inte ens att fixa vad du förstörde'' skrek hon.


Ready, set, go!And All yours it is! thanks.

Vilken är ert favorit kapitel?

Novellens namn

Jag har några förslag jag vill att ni skall hjälpa mig att välja mellan.
Det kommer bli namnet på hela novellen. Tack för era förslag ni sa i förra inlägget.
Ni är bäst. #StayReal

eller gilla våran facebook sida för uppdateringar: jadensmithtime
_______________________________________________________

love at first sight

mine forever

an outsiders love

all yours


Kapitel 22 - Sorry dosen't even begin to fix what you destroyed part 1

''Jag har redan gjort lasagne'' sa han stolt och gick iväg. Jag skrattade . Självklart. Jag öppnade kuvertet.

Inbjudan till Madison Pettis julfest.

Belles perspektiv

Jag och Nathalie hade valt att inte följa med Jadens radiointervju. Vi stannade hemma medan de åkte iväg. Vi beundrade det enorma huset som var så otroligt vackert.

''Tror du Moises ser något i mig?'' frågade Nathalie medan vi gick in i vårt sovrum igen.

''Skojar du? Han kan ju inte hålla ögonen ifrån dig'' svarade jag. Vilket var sanningen. Moises kunde inte hålla ögonen borta från Nathalie. Hon log mot mig medan hennes kinder hettades till.

''Mat?'' frågade hon generat. ''Givet''

 

Killarna hade inte hunnit äta upp lasagnen innan de åkte så vi åt det som var kvar. Jaden hade tyckt att mitt kök var otroligt men jämfört med hans var det ingenting.

Vi satte oss ner runt matsalsmordet. ''Vad var det för intervju?'' frågade Nathalie. ''För Ryan seacrest tror jag'' svarade jag medan hon vecklade upp datorn som stod på bordet och letade upp rätt radiosändning.

''Så hur går det med musiken?'' sa Ryans röst ut ur datorn. Jag hörde Jadens ljuva stämma svara ''Jag håller på med en låt tillsammans med JB'' Nathalies blick träffade mig och jag nickade. ''Den är ungefär som Never Say Never'' förklarade han. ''Har låten någon titel?'' ''All yours'' sa han medan en ström av rysningar fördes igenom min kropp.

 

Jadens perspektiv

Det bästa med att intervjuas av Ryan var att han aldrig gick över gränsen när det gällde hans frågor.

Mateo hade åkt hem och Moises hade dragit ut Nathalie på stan. Så jag och Belle hade kvällen för oss själva. Hon låg på min axel i soffan medan vi tittade på en Eat, pray and love. Belles favorit film.

''Det är en sak jag måste prata med dig om'' sa jag i låg stämma. Jag ville egentligen inte förstöra kvällen för oss men jag hade inget val. Hon tittade upp på mig med sina vackra ögon och jag tappade andan för ett tag. Jag lutade mig fram mot bordet, tog upp kuvertet och gav det till henne.

Hon öppnade det och stelnade till när hon läste vad det stod. Hon ställde sig upp.

''Belle?'' Hon stod fortfarande förstelnad. ''Och du ska gå?'' hennes fråga kom ut som en viskning.

Jag ställde mig upp bredvid henne, la mina händer på hennes höfter och tittade in i hennes ögon.

''Jag har inget val'' jag tittade in i hennes ögon som var fyllt med tårar. Hon slet sig ur mitt grepp, slängde iväg kuvertet och sprang ut igenom dörren.

________________________________________________________________________________________

Det här är bara del 1 för att jag ville så gärna ge er någonting.
Denna veckan har varit så mycket att jag inte hunnit träffa mina vänner, så detta lov kommer bli mycket med dem.

Men jag skall försöka uppdatera så mycket jag kan.

Vad tycker ni om denna delen?
Tycker ni Jaden gör rätt som åker?
Gör Belle fel som blir ledsen och arg för att han åker?
DISKUTERA OCH KOMMENTERA!

 


Kapitel 21 - The one with Untied States

''Du har två veckor. Sen tar jag saken i mina egna händer. Hejdå'' sa hon med lika ilsken röst. Jag la på min flirta röst och sa: ''Hejdå, Madison.''

Belles perspektiv

Jag vaknade av att pappa ropade att det var frukost. Jag gick ner i bara min pyjamas och möttes av Nathalie som satt runt köksbordet tillsammans med pappa och mamma. ''Hej bästy, hur var daten igår?'' frågade hon exalterat. Jag satte mig ner , hällde upp juice i mitt glas och låtsades inte om hennes fråga. Nathalie fortsatte att titta på mig och jag visste att hon inte skulle låta mig komma undan. Men give me a break. Jag är ingen morgonmänniska. ''Okej, jag orkar inte heller hålla mig längre. Berätta allt om igår.'' sa pappa och verkade lika exalterad som Nathalie. Mamma nickade instämmande. Jag berättade hur han hade tagit mig på lunch i parken, följt av segway tur. De nickade gillade och oh:ade här och där. ''Sedan gick vi på en romantisk middag på that's amore.'' Jag kom på vad det var jag vart så ivrig att fråga mina föräldrar igår kväll när jag kom hem. ''Han frågade mig någonting igår, som jag ville fråga er om'' började jag. Jag fick alla tres blickar på mig, förvirrade och nyfikna blickar. ''Du är alldeles för ung för att gifta dig'' Skämtade pappa. ''Pappa'' sa jag och slog honom lätt på axeln. Nathalie och mamma började skratta. Pappa log. ''Mitt hjärta, vad är det du vill?'' frågade mamma vänligt. ''Han ska åka tillbaka till USA om några dagar och han undrar om jag vill följa med.'' Mamma gav pappa en blick jag inte kunde lista ut var det betydde. ''Det är ju snart jullov, snälla.'' bad jag. Nathalie gjorde ett glädje skrik. ''USA BELLE USA'' skrek hon. Jag skrattade åt min bästa vän som satt och dansade för sig själv. Jag tittade på pappa som inte visade någonting med sitt ansikte. Han gav mamma en snabb blick innan han tittade på mig. ''Självklart ska du åka''

 

Jag hade lovat Nathalie att vara med henne idag. Vi gjorde det vi alltid gjorde när vi var tillsammans. Shoppade, åt, shoppade lite mer, åt mycket mer. Ingen av oss var stora eller tjocka även fast vi borde vara så mycket vi äter. ''Vart är Jaden?'' frågade Nathalie medan hons stod och tittade på en rosa topp inne på cubus. ''Han åkte tillbaka tidigare'' svarade jag ledsamt. Hon log snett åt mig. ''För mig är det bra i alla fall'' sa hon och tog tag i min arm. ''En hel dag med min bästis, precis som förr i tiden.'' Vi gick arm i arm runt i flera affärer som vi varvade med både glass och mat. Vi kom hem med flera påsar och full mage. Vi slängde oss i soffan och halvsov till ett One Tree Hill avsnitt. ''Fan, vad snygg han Lucas är'' sa Nathalie sömnigt. ''Nathan är mer min smak'' svarade jag. ''Ja, the bad guy.'' skrattade hon. ''Jag kommer sakna dig'' sa hon ärligt. ''Om du inte följer med mig?!'' sa jag. Jag hade gått och tänkt på det hela dagen. Jag ville inte åka utan min bästa vän. Inte igen. Aldrig igen. Nästa sekund hade jag henne i famnen. ''Trodde aldrig du skulle fråga''

28/12 USA

 

Jadens perspektiv

Jag stod nervöst och väntade på Belle och Nathalie på flygplatsen. Det har vart flera veckor sedan vi träffades. Julafton hade vi båda velat tillbringa med våra familjer. Jag hade dragit med mig Mateo och Moises. ''Jaden, ta det lungt.'' skrattade Moises åt mig för att jag inte kunde stå still. Ut ur dörren kom den vackraste flickan i hela världen. Varje gång jag såg henne blev jag stum, bländades av hennes skönhet. Hon log stort när hon såg mig och hennes vita tänder sken upp hela rummet. Hon hade håret upp i en hästsvans som fick hennes vackra ansikte titta fram. Tätt bakom följdes hon av Nathalie. Lika glad och söt som vanligt. Jag sprang fram och drog Belle i min famn. Jag kände hennes armar runt mig och jag drog in hennes doft och rös. Hon tittade på mig och kysste mig. ''Jag har saknat dig'' mumlade hon lågt. ''Jag har saknat dig''. Jag släppte motvilligt taget om henne och gav Nathalie en snabb kram. ''Kom det är några jag vill att ni ska träffa'' Vi gick tillsammans bort mot mina bästa vänner. ''Mateo, detta är Belle och Nathalie'' sa jag och de skakade vänligt hand. ''Och detta är Moises'' ännu en gång skakade de hand och Nathalie gav Belle en blick jag inte kunde tyda. ''Glad att du är här'' sa Moises till Belle. ''Han har inte kunnat sluta prata om dig sen ni bestämde att du skulle komma'' retades han. ''Tack, Moises Tack'' sa jag och knuffade till honom. De skrattade. Vi gick tillsammans ut till limousinen som stod och väntade på oss. Belle, Nathalie och Mateo gick längre fram. ''Damn, du sa inte att hon hade sådan snygg vän'' sa Moises och gav Nathalie en blick. ''Jag borde sett den komma'' skrattade jag. Vi hoppade in i limousinen. Nathalie utforskade hela limousinen och den började åka. ''Första gången?'' frågade Mateo och hon nickade. Chauffören gjorde en snabb höger sväng och Nathalie åkte rakt i knät på Moises. Vi alla började skratta och de båda två blev helt röda i ansiktet. Hon reste sig genant upp och satte sig bredvid Belle. Jag tittade på min flickvän. Hur kunde jag? Jaden Smith ha sådan tur?


Belles perspektiv

Vi stannade utanför ett hus jag antog var Jadens. Moises och Mateo tog våra väskor och gick upp till vårt rum och lämnade dem. Huset var gigantiskt. Vi gick in och möttes av en gigantisk hall. ''Är det bara ni som bor här eller hela Kaliforniens befolkning? Frågade jag häpet. Han skrattade och la armen om min rygg. ''Vi fem för hela veckan'' svarade han. ''Din familj då?'' frågade jag. ''Willow har en liten turné'' förklarade han. ''Ska Moises och Mateo stanna här med?'' frågade Nathalie. ''Ja'' svarade Jaden skrattandes. Nathalie rodnade och jag log mot henne. Väl inne i huset möttes vi av en skateboardramp. ''Seriöst?'' ropade jag och sprang fram till den. Även fast jag inte såg henne visste jag att Nathalie skakade på huvudet. Skateboarding har jag gjort sedan jag var liten. Daisy älskade det. Men jag har inte rört en bräda sedan hon dog. ''Skatar du?'' frågade Jaden som hade kommit fram bredvid mig. Jag skakade på huvudet. ''Jag har gjort'' mumlade jag. ''Vi kanske kan ha en tävling?'' hörde jag Mateo säga bakom mig. ''hey, låt dem se sina rum först'' sa Moises. ''Kom så visar jag er vart ni ska bo''

Vi gick upp en trappa och gick till rummet som låg längst in till höger. ''Wow'' sa jag och Nathalie i kör. Killarna skrattade bakom oss men vi brydde oss inte. ''Det är är fantastiskt'' sa Nathalie och viftade runt med armarna. Mitt i rummet var en stor king bed som jag slängde mig i. ''Men vi ses sen?'' sa jag och låtsades sova. De skrattade åt mig. ''Vad sägs om en sväng till stranden?'' frågade Moises. ''Vi är ju trots allt i Malibu''.

Jadens perspektiv

Vi drog ner till stranden där jag vart så många gånger förut. Men det var annorlunda. Idag var mina bästa vänner och min flickvän tillsammans. Så som jag så många gånger drömt. Att se Belle le ute i havet, tillsammans med Nathalie, Mateo och Moises medan de hade ett vattenkrig gav mig sådant lyckorus. Jag sprang ner till strandkanten och välte omkull Belle så hon ramlade ner i vattnet. Några sekunder senare har hon armarna om honom och en brottnings match är på gång. Jag sätter mina händer på hennes kinder och trycker hennes mun mot min. Läpparna möttes och jag fick en ilning genom hela ryggraden. ''Hey, vi är på en strand. Give it a rest'' hör vi Moises retas. Men för en stund är det bara jag och Belle. Jag och den vackraste flickan i mitt liv. Min flicka. Min flickvän. Hennes ögon stirrar in i mina. ''Jaden!'' ropar en bekant röst från strandkanten. ''Romeo'' vinkade jag. Min familjs butler. Jag hatade att kalla honom det. Han var som en bror för mig mer. Bara att han var grym på att göra lasagne. Jag gick upp från havet och fram till honom. ''Du har fått ett brev'' svarade han andfått. ''Tack Romeo. Kan du bara göra lite mat och sätta i kylskåpet sen kan du sluta för idag.'' Log jag mot honom. ''Jag har redan gjort lasagne'' sa han stolt och gick iväg. Jag skrattade . Självklart. Jag öppnade kuvertet.

 

Inbjudan till Madison Pettis julfest.


Believe

håller på att skriva ett kapitel till er!
Men jag har en fråga , vad tycker ni att novellen skall heta?
Inte bloggen utan själva novellen. Någon som har en mysigt förslag!
Inget är dåligt ge mig massor. Hoppas att jag kan ge er ett kapitel senare med.


Kapitel 20 - The end has only begun

Jag gick in i porten som visade 22, tog hissen upp och knackade ivrigt på dörren. Några sekunder senare öppnades dörren. Men det var inte Belle. Jag möttes av en lång kille, med brunt hår, muskulös med ett pojkbands leende. Han räckte fram handen och jag tog fram min och skakade den. ''Alexander'' sa han och bländade mig med det dumma leendet.


Jadens perspektiv

Belle kom nedför trappan och räddade den pinsamma tystnaden som lagt sig över rummet. Alexander hade slängt sig i soffan och jag satt mig pinsamt på den andra kanten. Jag reste mig upp och gick fram och la armarna om henne. ''Du blir vackrare för varje gång jag ser dig'' sa jag mjukt till henne. Hennes kinder blev genast röda och hon gav mig ett leende.

Hon hade svarta skinnbyxor med ett senapsgult linne instoppat som fick henne se ut som en modell. Alexander harklade sig bakom oss där vi stått och tittat varandra djupt i ögonen. Belles blick vandrade vidare till Alexander. ''eh, Jaden. Alexander'' sa hon och pekade på honom. ''Jag hörde detta''. Hon log ursäktande och började gå mot köket. ''Vill ni ha något?'' frågade hon. Alexander sa något på svenska jag inte förstod och Belle nickade. ''Vill du ha något?'' sa hon och tittade på mig. Jag gick efter henne till köket. Hon sträckte sig upp för att nå glasen som stod på den översta hyllan. Jag gick fram till henne och la handen på hennes rygg. ''Hey, jag fixar detta''. ''Jag klarar det'' envisades hon. ''Jag vet, men du behöver inte. Doktorn sa att du skulle ta det lugnt.'' svarade jag i lugn röst. ''Ja, och det är så ansträngande att ta ner ett glas!'' svarade hon med ironi. Jag flinade. ''Ja, för dig''. Hon gjorde en grimas men lät mig ta ner glasen för henne. ''Ert kök är otroligt'' sa jag och tittade mig runt.

Allt var i svart och vit nyans och smälte samman. Vi hällde upp någon slags dricka i glasen. ''Svenska....'' mumlade jag medan jag försökte läsa var det stod på flaskan. Hon började skratta och gav mig en kyss på kinden. Innan jag hann reagera och ge henne en kyss tillbaka ringde det på hennes mobil.

 

Jag gick ut med glasen och satte mig i soffan tillsammans med Alexander som satt och tittade på Fresh Prince of Bel Air. ''Din pappa är kung här'' skrattade han. Jag hade sett alla säsonger och detta var mitt favoritavsnitt. ''Det bästa avsnittet'' sa han och pekade på skärmen. ''Du tog orden ur munnen på mig'' svarade jag. Jag hade många gånger tänkt hur han skulle se ut. Jag ville se han som ful, elak kille. Men hur svårt det än var att erkänna verkade han vara en hygglig kille och tyvärr inte alls ful och det där dumma leendet. ''Så var har du planerat för eran första date?'' frågade han och väckte mig ur mina tankar. Han tittade intresserat på mig. ''Ursäkta att jag frågar, men vad gör du här?'' jag fick en allvarlig röst jag inte menade att få till. Men någonstans i mig var avundsjukan och ilskan så hög att jag inte kunde hålla den inom mig längre. Hela hans min visade att han inte var beredd på den frågan. ''Jag ville se att hon mår bra'' svarade han med låg röst. ''Och nu har du gjort det''. Jag kunde inte hjälpa att rösten var hård. Belle hade aldrig nämnt Alexanders namn efter vi hade blivit tillsammans, så jag antog att det inte höll kontakten. Men en sån här olycka skulle väl fört mig och Madison tillsammans igen med. ''Förlåt'' sa jag ärligt. ''Hey, jag förstår. Jag ville bara se hur hon mår. Men jag skall gå nu'' sa han och reste sig upp. ''Säg till Belle att jag var tvungen att åka.'' Log han. Jag visste att jag var glad att han hade gått, men jag visste inte om Belle skulle bli glad. Jag såg att någonstans hade hon känslor för den killen. Hennes ögon visade det. Jag satte mig i mitten av soffan och stängde av TV:n. Jag kände armar sluka om mig och jag kände doften av Belle. ''Du luktar så gott'' sa jag och vände mig om så jag kunde se hennes ögon. ''Ska vi gå?'' frågade hon.

 

Göteborgs gator hade fyllts med folk. Människor som älskade att stirra när vi gick hand-i-hand nedför gatorna. Vissa tog även kort och då och då kom folk fram till oss. ''Kan vi få ta en bild med dig?'' sa en tjej som måste vart runt min ålder. ''Vill ni att jag tar kortet?'' frågade Belle vänligt, tjejerna log och gav henne kameran. ''Säg cheese'' ''Cheeeeeese!'' lät vi i kör. När väl någon hade vågat komma fram blev det helt plötsligt fullt med folk som ville ha autograf och ta kort. Jag snurrade runt i folk massan och letade efter Belle och hittade hennes blick utanför där hon stod och log. Tillslut hade alla fått det de kom för och vi blev ensamma igen. ''Du älskar dom verkligen'' Det var ingen fråga och jag var tvungen att nicka. ''Jealous much?'' retades jag. Hon gav mig en grimas och jag fattade hennes hand igen. ''Oroa dig inte du är fortfarande nummer ett''

Alexanders perspektiv

''Du sa att du skulle fixa det snart. Det har gått en månad Alexander!'' skrek rösten från andra sidan telefonen. ''Det är lite svårare än vad du tror'' svarade jag ilsket. ''Du hade en sak att göra. EN sak!''. ''Även du misslyckades med detta, remember?'' Jag hörde ett frustande. ''Du har två veckor. Sen tar jag saken i mina egna händer. Hejdå'' sa hon med lika ilsken röst. Jag la på min flirta röst ''Hejdå, Madison.''


help me

Hej fina läsare
Jag sitter här hemma och försöker komma på en fortsättning att skriva.
Men mina ideer bara rinner ut.
Så kom med massa ideer så jag kan fixa ett nytt kapitel till er.
Ju mera kommentarer desto snabbare ett ny del
Så lovar jag att ni får ett extra kapitel denna veckan :)


Kapitel 19 - Whatever it takes

''Jag vet att hon skulle uppskatta att du är här Jaden'' sa hon lågt så att bara jag kunde uppfatta vad hon sa. Låten började gå mot sitt slut. ''That song is beautiful'' hörde jag en skör röst säga från sjukhussängen.


 

Belles perspektiv

Min röst fann sin väg tillbaka i takt med att Jaden kom tillbaka. Jag kände mig stark inombords. Jag försökte titta, men mina ögonlock var för tunga för att lyfta. Jag kämpade flera gånger innan jag gav upp. Jag hörde röster bredvid mig men var så utmattad att jag inte orkade lyssna efter vem det var. Sedan hörde jag en bekant gitarr börja spela i rummet. Rummet fylldes med kärlek och jag visste att Justin hade kommit hit. Han spelade ingen låt jag kände till men den kändes ändå bekant. Det han sjöng om var saker jag kännt sedan Jaden lämnade mig. Hur vilsen jag var utan honom.

Flashbacks

''Jaden'' ropade jag och innan jag visste ordet av var han bredvid mig. Jag rodnande när han kysste mig på kinden och skrattade lågt. Jag gav honom playstation kontrollen och han tittade på mig frågande. ''Bäst av tre'' förklarade jag. Mario Kart.

Jag har rent av växt upp med det spelet. ''Jag vill inte sänka din självkänsla lilla du, men du vet vem du spelar emot, eller?'' svarade han kaxigt. Jag gav honom av ett litet skratt. ''Nej, vet du vem du spelar emot?'' sa jag och slängde håret bakåt. ''Redo att göra ett vad?'' sa han med samma säkerhet i rösten. Åh nej detta skulle han inte vinna. Första varvet vann han vilket han gjorde väldigt klart för mig. ''Kan du inte i alla fall ge mig lite motstånd?'' skrattade han. Jag gav han en grimas. Varvet efter vann jag och jag hånskrattade åt honom. Att båda var riktigt tävlings inriktade hjälpte inte saken. ''Låt den bäste vinna'' sa jag allvarligt. Han tittade allvarligt tillbaka och jag var tvungen att skratta. ''Vad?'' sa han irriterat. ''Att vara allvarlig passar definitivt inte dig.'' Jag funderade på att låta han vinna men precis vid mållinjen bestämde jag mig att inte låt honom vinna någonting. ''Fan!'' svor han och kastade kontrollen som mötte golvet med ett högt ljud som fick mig hoppa till. Jag skrattade åt honom, lutade mig fram mot honom och våra läppar möttes. Han drog min närmare och la mig över honom. ''Vad vill du se för film ikväll?'' frågade jag andfått. ''Harry Potter, definitivt!'' svarade han lika andfått. Jag skrattade. Så klart.

 

Jag kände att alla organ i kroppen log med mig. Även fast mina läppar var orörliga. Jag hörde Justin sjunga: All my life I dreamed of love, never thought it would hurt this much''. Samtidigt hörde jag Nathalies röst. ''Jaden, den här låten har du verkligen lyckats med.'' Hade Jaden skrivit denna låt? Jag samlade all kraft jag hade, glädjen, sorgen, ilskan och kärleken och med all den kraften försökte jag slå upp mina stenar till ögonlock. När jag såg Jaden, Nathalie och Justin sitta, alla tre, med tårar i ögonen fann jag någonstans rösten. Den som var borta i flera månader. ''Den låten var vacker'' sa jag med en skör, hes röst. De vände sig om och tittade förvånat och stumt på mig. ''Belle'' hörde jag Jaden få ur sig. Jag ville le mot honom men all kraft gick åt att försöka hålla ögonen öppna. Nathalies tårar blev floder och jag hörde henne snyfta bredvid mig. ''Nathalie'' sa jag med fortfarande lika hes röst. ''Förlåt''. ''Hey, be inte om förlåtelse. Jag ska hämta en läkare.'' sa hon och tårarna förvandlades till ett leende. Nathalie gick ut tätt följt av Justin. ''Välkommen tillbaka'' log han och mumlade något i som jag inte uppfattade. Jaden tittade på mig med en sådan intensivt att jag hade svårt att hålla ögonkontakt med honom. Jag vände min hand så handflatan var upp mot taket i hopp om att han skulle förstå, vilket han inte var sen med. Han greppade min hand hårt.

Jaden perspektiv

Inget kunde beskriva känslorna som flög igenom mig när jag kände henne hand mot min. Jag kunde inte sluta titta i hennes ögon. Som var mer blåa, mer vackrare än jag kunde komma ihåg dem. Jag hörde dörren öppnas bakom mig och Martin och Ellen kom in igenom dörren. Båda två sprang nästan fram till Belle. Jag lutade mig fram och gav henne en lätt kyss på pannan. Jag kände Martins blick i nacken men jag brydde mig inte. Hon tittade på mig och jag log mot henne. Jag rätade på mig och gick ut ur rummet.

 

En månad senare

Jag hade vart tvungen att åka tillbaka hem till USA igen och lämna Belle. Hon hade äntligen kommit hem. Vi hade suttit länge och pratat igenom allting. Jag visste att jag var tvungen att komma med mycket mer än förlåt. Jag skulle leva resten av mitt liv försöka ställa allting till rätta om det behövdes. Jag hade landat tillbaka i Sverige sent igår kväll. Jag hade velat åka direkt hem till Belle men mina föräldrar lät mig inte åka någonstans innan jag hade sovit ordentligt. Jag vaknade av att min mobil vibrerade. Jag tog snabbt fram den och läste Belle på displayen. Jag kände en ström av glädje och upphetsning flyga igenom min kropp. Jag kände fjärilar starta i magen.

 

Kom hem till mig

 

Jag läste smset flera gånger innan jag ställde mig upp och sprang emot garderoben. Hotellet vi bodde på var mitt i centrala Göteborg. Det hade en egen pool på taket vilket var en av anledningarna till varför min pappa var så bestämd att bo här. Jag lovar i hans förra liv var han en fisk. Han skulle rent av bo i vattnet om han fick. Jag drog på mig en svart vit jacka över det vita linnet.

Jag ställde mig framför spegeln och fixade till mina flätor. Fjärilarna i magen hade dubblats och jag började blir nervös. ''Belle, vad gör du med mig?'' frågade jag spegeln och gick sedan ut ur dörren. Klockan var inte så mycket än så folket hade inte börjat vakna än. Hon bodde inte långt borta så jag kunde lika gärna gå. Jag kan inte påstå att jag gick jag rent av hoppade fram med ett stort leende på läpparna. Allting kändes så bra. Det kändes som allting skulle bli som vanligt igen. Idag var början på resten. Våran första date skulle vara idag. Vi skulle tillbringa hela dagen tillsammans och jag hade planerat allting. Jag nådde hennes lägenhet till slut. Det enda jag inte hade vetat om Belle var att hennes föräldrar var rika. Båda två var ekonomi chefer på egna företag. Så hennes lägenhet var större än vad jag hade tänkt att det skulle vara. Jag gick in i porten som visade 22,

tog hissen upp och knackade ivrigt på dörren. Några sekunder senare öppnades dörren. Men det var inte Belle. Jag möttes av en lång kille, med brunt hår, muskulös med ett pojkbands leende. Han räckte fram handen och jag tog fram min och skakade den. ''Alexander'' sa han och bländade mig med det dumma leendet.

 


Kapitel 18 - That song is beautiful

Allt det här på grund av mig? Belle låg på sjukhus medvetslös på grund av mig. Mig. Jaden Smith. Tårarna tog över och jag kände mina ben vikas ihop. Sedan blev allting svart.

 

 

Jadas perspektiv

Jag fann min son liggandes i korridoren. Hans tårar rann ner för kinderna och han låg med knäna upp mot hakan. Det gjorde ont i mitt hjärta att se honom såhär. Jag bar upp han i mitt knä och lutade mig mot väggen. Hans blick var tom, men ändå fylld med sådan smärta. Inte ens i de två månader han vart utan henne hade han varit i sådan här smärta. ''Mamma, hon måste vakna. Jag har inte ens fått chansen att förklara allt för henne'' Hans röst var svag och jag fick koncentrera mig för att höra vad han sa. Jag drog upp min mobil och skickade iväg ett sms.

 

Så fort du kan. Kom hit!

 

Jadens perspektiv

Jag satt inne hos Belle. Rummet var mörkt och tyst. Hela sjukhuset var tyst. Stjärnorna sken starkt utanför. Det var till och med full måne i natt. Det skulle vart en fin kväll. Belle älskar stjärnorna. Hon insisterade alltid på att sitta på balkongen i flera timmar för att se dem. ''Belle, jag hoppas du kan höra mig''. Jag satt och väntade på en reaktion jag visste att jag inte skulle få. ''Du ska veta att det aldrig var meningen att det skulle bli såhär. Jag vet att detta kommer låta som en bortförklaring men jag hoppas att du kan förstå.'' Även fast hon kanske inte kunde höra mig var jag tvungen att berätta vad som hände den dagen för ungefär 2 månader sen. ''Jag visste inte hur hon kände för mig. Hon har alltid varit den enda jag kan lita på''. Jag kom på mig själv prata bra om Madison, kanske inte det bästa i denna situation men fortsatte ändå. ''Du var som ingen jag mött innan. Du såg mig som den jag vill vara. Inte som sonen till en av de kändaste skådespelaren. Du såg mig inte som min titel: Jaden Smith – kändisen. Du såg mig som Jaden Smith, den kille jag önskade att alla såg.'' Jag satt tyst en stund. Jag skulle aldrig kunna förklara hur jag kände för henne. Jag kanske aldrig skulle kunna visa det för henne heller. Jag ville att hon skulle vakna upp. Men inom mig fanns en rädsla att hon skulle be mig dra åt helvete om hon vaknade. Jag gick fram till fönstret och tittade ut mot stjärnorna.

Jag tog ett kort med mobilen som jag la in på twitter med texten: Waiting for a miracle. Nyheten om Belle hade nått varje tidning. Först på TT listan på twitter låg: #PrayForBelle. Min kärlek till mina fans är obeskrivlig. De har alltid funnits där för mig. Även fast det bara för ord, så för mig var det så mycket mer. Jag hade varit den sämsta versionen av mig själv de senaste månaderna men det älskade mig lika mycket ändå. ''Varför åkte du till Stratford?'' hörde jag en röst bakom mig. Jag hoppade till. Jag hade varit så djupt inne i mina tankar att jag inte hört Nathalie komma in. Hon satte sig ner på stolen bredvid Belle och jag följde hennes exempel. ''Vill du höra den historien jag säger till folk eller den riktiga anledningen?'' frågade jag henne. Hon tittade på mig, förvånad över ärligheten i mitt svar. ''Den riktiga anledningen kan vara tråkig och lång'' varnade jag henne. Hon tittade på Belle medan hon svarade. ''Jag har tid''.

Jag berättade allt. Hur jag kände mig som en utböling i mitt egna liv. Hon lyssnade på mig utan att ställa frågor eller döma mig. Jag förstod varför Belle tyckte så mycket om henne. Hon var en total motsats till Belle på utseendet. Hon hade kort blont hår och gröna ögon. Hon var inte speciellt lång. Men på insidan var dom detsamma. Lika omtänksamma, vänliga och lojala. Martin öppnade dörren och kikade in. Antagligen för att se om någon var här inne. Nathalie sa något på svenska jag inte uppfattade men log så gott jag kunde mot Martin som stängde dörren och gick igen. Men inte långt efter knackade det på dörren igen. Nathalie gick och öppnade. Hon stelnade vid dörren och stirrade på människan som stod utanför. Jag hörde en bekant röst säga hej utan för dörren. Justin visade sig i dörren. Nathalie stod fortfarande helt fast frusen och Justin gav henne ett leende. Han kom fram och la händerna om mig. Jag kunde inte krama tillbaka lika lätt för han hade ett stort gitarrfodral på ryggen.

Nathalie hade kommit tillbaka till verkligheten och satte sig ner på stolen bredvid mig igen. Jag gav henne ett litet skratt som hon svarade med en grimas. ''Jag hittade din låt text på ditt hotellrum'' erkände han. Jag tittade på honom. Orolig han hade hittat mina andra lappar. Inget jag ville dela med mig av. ''Jag tog mig friheten att hitta på en melodi till den'' sa han generat. Han tog upp sin gitarr ur fodralet. ''Vill ni höra? Jag antar att den handlar om personen i detta rum'' Jag nickade. Min tur att skämmas. Justin började långsamt spela och ju snart han började sjunga kände jag ingen min text.

 

 


(Lyssna medan ni fortsätter läsa)

Jag såg Nathalie sitta och stirra på Justin medan han spelade. Jag lutade mig mot hennes öra. ''Belieber?'' viskade jag. Hon nickade intensivt. I ögonvrån såg jag Justin få ett leende på läpparna och försökte att inte släppa ut ett skratt medan han sjöng. Om Belle skulle vart vaken tror jag att hon skulle älskat den här natten. Hennes bästa vän, Justin Bieber, full måne, starka stjärnor, gitarr, ny låt. Jag vågade inte rabbla upp mig själv. Jag visste inte om hon ville ha mig här egentligen. Jag hade börjat skrivit denna låt dagen efter hon hade lämnat mig. ''If home is where you are, home is way too far away'' sjöng han. Jag älskade den meningen i texten. Jag kände mig hemma när jag höll Belle nära mig. De senaste månaderna hade jag varit vilse. Inte kunnat hitta tillbaka hem. Även fast hon inte var vaken kände jag mig mer hemma än jag gjort på länge. Jag tittade tillbaka på Nathalie som hade tårar i ögonen. Jag la min hand på hennes lår tröstande. Hon la sin hand på min och log mot mig. ''Jag vet att hon skulle uppskatta att du är här Jaden'' sa hon lågt så att bara jag kunde uppfatta vad hon sa. Låten började gå mot sitt slut. ''Vilken vacker låt'' hörde jag en skör röst säga från sjukhussängen.

 

_________________________________________________________________________________________

Låten är inte Jaden eller Justins egna låt. Justin har gjort en cover på Ernie Halter, som jag tyckte passade till.

Jag vet att kapitlet inte är mitt bästa, men det är mer ett mellan kapitel. I nästa kommer det komma både avundsjuka och lycka. Jag har mycket i skolan denna veckan, så vet inte när nästa kapitel kommer ut. Men stay tuned.


SVAR PÅ FRÅGOR

Är Belle och Alexander fortfarande tillsammans?
Nej, Belle och Alexander gjorde slut när hon var i Stratford.
I kapitel 5 skrev jag att hon och Alexander hade haft ett jobbigt samtal hela natten.

Vad heter du som skriver denna novellen? Och hur gammal är du?
Jag heter Frida :) och jag är 15

Är det bara Jaden och Jada som åker till Sverige?
Ja, det är bara dem två.

Är Ellen och Martin Belles föräldrar?
Ja, precis! Ellen och Martin är Belles föräldrar och Nathalie hennes bästa vän.

Vad har hänt med Alexander?
Alexander profilen har lagt lågt ett tag, men han kommer dyka upp när ni minst anar det.
Har lite roliga ideer på gång.

Sen ville ni att det skulle bli gladare! Först måste vi bara vänta på att Belle ska vakna upp.
Och vad hände med Jaden? Kanske är det han som måste vakna upp?

Om mer frågor dyker upp ställ dom :)


Happiness

Undrar om ni har några funderingar kring novellen!
något som kanske inte hänger ihop!?

Vad händer med Alexander?
Vem är han? Vem är hon?
Eller om ni har frågor till mig personligen
Alla frågor är välkomna!

Sen ännu ett tack för allting, för kärlek ni ger!
Om ni har tips eller något ni vill ha med i novellen.
Någons perspektiv, någon speciell person. Så säg till!

Special shout out till ELLEN
Tack Ellen för dina fina kommentarer på bloggen. Idag fick ditt vackra namn plats i novellen och det är på grund av all kärlek du gett.

Vill du ha med ditt namn? KOMMENTERA :)
berätta gärna för era vänner om bloggen med. tacktacktack!


Kapitel 17 - Untold story


''Belle....har försökt ta....'' hon tog ett djupt andetag och fortsatte kämpa mot all gråt. ''Självmord'' Jag ramlade ner på golvet. Tårarna brast ut och jag gjorde mig av ett skrik. Rummet hade varit så tyst att mamma som satt närmast hade hört allting. Hon la en hand på min axel. ''Mamma, ta mig dit nu''

Jadens perspektiv


För delen med att ha Jada Pinkett Smith och Will Smith som föräldrar var att när man behövde komma någonstans snabbt, fanns det alltid ett plan i närheten att ta en dit man vill. Vi landade snabbare i Sverige än var något annat flygbolag skulle gjort.

Nathalie hade smsat vart vi skulle gå för hitta rätt. Väl framme såg jag flera personer sitta i ett stort väntrum. Belle hade beskrivit hennes familj så det var inte svårt att se vilka som var rätt. Jag hade fortfarande svårt för att andas, min puls var hög och varje steg jag tog kämpade jag mot tårarna som hade runnit oavbrutet i flera timmar. Mamma gick bakom mig, även fast jag inte såg henne visste jag att hon var där. Precis som hon alltid var. De tittade på mig när jag närmade mig och den yngsta reste sig upp. ''Nathalie?'' sa jag. Det kom mer som en viskning, jag hade ju trotts allt i pratat sedan vi lämnade hotellrummet. Jag harklade mig och log ursäktande. Hon log ett snett leende och nickade. Jag hälsade på alla i rummet tätt följt av min mamma. Hennes pappa och mamma, vid namn Martin och Ellen kramade mig hårt istället för ett att skaka min hand. Vilket jag uppskattade. Kalla mig var ni vill, men jag älskar kramar. Jag såg att alla lika väl som jag kämpade mot gråt. Jag ställde mig bredvid min mamma som la armen om mig. ''Hur mår hon?'' frågade hon. Jag kramade om henne lättad över att hon skötte snacket. ''Själva tabletterna hon tog är inte farliga för henne längre'' svarade Martin.

Tabletter? Ingen hade berättat innan jag kom hit hur hon hade gått till väga. Jag drog efter andan. ''Men'' sa han efter han hade kontrollerat tårarna i hans ögon. Han tog tag om hans frus hand vars tårar rann oavbrutet. Hennes ansikte var fyllt med smärta. I didn't blame her. Jag hade sett ut så hela flygresan hit. ''När tabletterna började verka och hon föll, föll hon rakt in i badrumskanten och har varit medvetslös sen dess.'' Det kändes som luften plötsligt tog slut i rummet. Jag var nära på att falla ner på golvet igen, men min mamma hann lägga sin händer runt mig och fånga mig. Hon drog mig mot henne och kramade om mig hårt. Den här gången kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. ''Du får gå in till henne om du vill'' hörde jag en röst bakom mig säga. Nathalie. Jag nickade och följde efter henne. Utan något ord gick vi tillsammans genom korridoren till rummet. Jag hade tänkt mycket på hur det skulle bli när vi träffades igen, sådana här omständigheter hade inte ens kommit på listan. Hon öppnade dörren och jag såg Belle ligga på sängen. Hon hade ögonen stängda, så klart.

Belles perspektiv

Jag hörde dörren öppnas. ''och Jaden, var positiv''. Var han här? Min Jaden? Jag hörde Nathalie stänga dörren efter sig och Jaden dra fram stolen till sängkanten. Även fast jag inte kunde se honom såg jag hans ansikte framför mig. Lika vacker som vanligt. Jag kände hans hand mot min arm. Hans beröring gav mig alltid en rysning och inombords fick jag det. Men ingenting han märkte. Han sa ingenting men då och då kände jag tårdroppar droppa ner mot min arm. Om jag kunde skulle jag slänga mig i hans armar och aldrig igen släppa taget. Men hur mycket jag än försökte röra på min kropp var den tung som sten. ''Belle'' hörde jag honom säga. Det var inte den lyckliga rösten jag kom ihåg. Den här rösten var tom och full av sorg. ''Jag vet inte om du hör mig, men jag hoppas det. De alla har sagt åt mig att vara positiv, stark när jag är här inne med dig'' Jag hörde smärtan i hans röst. ''Men jag är inte stark just nu, jag har inte varit stark sedan du lämnade min sida.'' Han greppade tag i min hand. ''Jag satt i turnébussen i två månader. Jag trodde aldrig jag skulle få se dig igen och det var nära på att jag inte fick. Men Gud hade en annan plan för dig, ditt liv skulle inte sluta såhär. Jag vet att du kommer komma öppna dina blåa vackra ögon igen. Jag tänker vänta för evigt om det behövs.'' Jag kunde inte vara arg på honom när han pratade såhär. Jag hoppades innerligt att mamma aldrig skulle visa lappen jag skrivit innan jag föll ihop. Det var lögner alltihop.

 

Ellens perspektiv

Jag såg smärtan i hans ansikte när han gick iväg med Nathalie. Jag hade inte gillat hur han behandlat min dotter, men hans smärta var äkta. Han hade kommit hit med en gång, snabbare än jag trodde var möjligt. Jag visste att jag var tvungen att berätta för honom. Jag tittade in i min mans ögon. ''Jag måste berätta för honom.'' ''Hon ville göra det själv, det vet du'' Jag kände ilskan bildas inom mig. ''Vad händer om hon inte vaknar igen då? Och även fast hon inte gör har hon inte pratat på två månader Martin'' jag kände tårarna rinna ner för mina kinder men jag brydde mig inte. Han la sina händer om mig. ''Du gör vad du måste''.

Martin gick och hämtade Jaden medan jag gick och köpte oss något att dricka. Jag fann Jaden sittandes i väntrummet. Han såg nervös ut men för sorgsen var att egentligen orka. Jag gav han en kopp varm choklad som han tog emot med ett svagt tack. Han har vart med om mycket de senaste månaderna men lyckades ändå vara artig. ''Har Belle någonsin berättat om Daisy?'' frågade jag. Hans frågetecken till ansiktsuttryck berättade att det var helt nytt för honom. Vi satte oss ner i soffan och jag drog på honom en filt. Han log tacksamt.


(Lyssna medan ni fortsätter läsa)

''Låt oss börja historien där du lämnade den'' sa jag. Han visste inte om han skulle le eller gråta så jag fortsatte. ''När hon kom hem började hon skolan men pratade aldrig med oss hemma. Vi trodde att det var för att hon var sura på oss. Men en vecka efter fick vi ett samtal hem om att ingen hade hört henne prata på en vecka. Inte ett enda ord. Men samtalet handlade också om att hon hade hamnat i slagsmål. Dessa samtal fortsatte att komma i två månader. Inget ord på två månader. Jag och Martin hade tappat tålamodet och jag drog med henne till en psykolog.'' Jag såg att han bearbetade allt jag berättat så jag gav han några sekunder att hinna med allt. ''Du sa något om någon Daisy'' sa han och tittade på mig för första gången. Jag tog ett andetag. Jag kände tårar formas i mina ögon men försökte strunta i dem. ''Daisy var Belles stora syster. Hon tog självmord för snart 2 år sen.'' snyftade jag fram. Min röst var svag och tårarna rann. Jag kände han ta tag om min hand och kramade den hårt. Jag fann styrkan att fortsätta. ''Belle var blev aldrig sig själv på det halv året.'' ''Hon slutade prata då också'' konstaterade han. Jag nickade. ''Jag hittade en katalog med high school year på hennes rum medan hon var i skolan en dag. Canada sidan var markerad och jag och hennes far kom överens att det var ett bra alternativ. När vi berättade för henne fyllde hennes ögon för första gången med glädje. Nästa dag kom det ett godmorgon och fram till hon skulle åka bättrades de på. Dagen hon skulle åka tillbaka var hon som vanligt igen.'' ''Stod de nära varandra?'' frågade han. ''De var bästa vänner, oskiljbara'' ''Förlåt att jag frågar, men. Vet ni varför hon tog självmord. Daisy alltså.'' Jag såg att han skämdes över att fråga. Många skulle inte våga och många har inte gjort. Det krävdes mord för att ställa en sådan fråga till någon så jag var tvungen att svara. ''En kille'' svarade jag mjukt. I nästa sekund reste han sig upp och sprang iväg med tårar rinnandes ner för hans kinder.

Jaden perspektiv

Allt det här på grund av mig? Belle låg på sjukhus medvetslös på grund av mig. Mig. Jaden Smith. Tårarna tog över och jag kände mina ben vikas ihop. Sedan blev allting svart.

_________________________________________________________________________________

Vad tycker ni om detta kapitet?


Tack!

Tack för era otroligt snälla kommentarer de senaste kapitlerna.
Speciellt på den nyaste, del 16. Ni är så underbara!
Vill tacka er för att ni läser, kommenterar och gillar det!
Era kommentarer betyder jätte mycket, det är det som får mig att fortsätta skriva.
TACK!
speciellt tack till er som följt från början och kommenterar varje kapitel.
Jag har koll på vem ni är ;)


Kapitel 16 - Two months later

'Har 701 kommit hit än?'' frågade jag receptionisten. Hon log mot mig och började titta på sin dator. ''701 checkade ut för 20 minuter sen'' svarade hon mjukt.

 

Nathalies perspektiv (Belles bästa vän)

 

Jag vaknade ur mina dagdrömmar när det vibrerade på min mobil. Jag tittade och såg att det var en ny nyhet från hollywood gossip, jag öppnade det.

Jaden Smiths flickvän på Londons flygplats med en äldre man, gråtandes. Är det slut mellan dem? Eller varför är hon på väg hem? Lämnar hon Justins turné?

Typiskt dem att skriva om nyheter det inte ens visste något om. Jag skickade snabbt iväg ett sms till Belle, tog mitt busskort och sprang ut till bussen. Bussen till landvetter kom efter några minuter. Jag kunde inte lugna ner mig på bussen. Till min lycka var bussen inte så full och jag satt ensam i den bakre delen av bussen. Jag och Belle hade inte skilt åt på det bästa sättet. Vi hade haft ett stort bråk och sedan åkte hon iväg till Canada. Det sårade mig att hon inte hade berättat om Jaden, och ännu mindre att hon skulle koreografera på Justin Biebers turné. Bussresan varade inte mer än 30 minuter. Jag hade ingen aning när hon skulle landa, eller om hon hade landat. Men hon har varit min bästa vän sen vi var små, och om hon behövde en vän. Är jag här.

 

Belles perspektiv

Flygresan var outhärdlig. Pappa försökte skapa konversationer men jag kapade dem med en gång. Han hade precis dragit hem mig från London och jag hade sett min pojkvän kysst sin gamla fling. Tro mig, småprat var det sista jag ville göra just nu. Men det var något jag var tvungen att få svar på. ''Pappa'' började jag. Han tittade på mig förvånad att jag faktiskt kunde prata. ''Hur visste du?'' frågan kom ut som en viskning men han uppfattade den. Han fick sin stränga blick igen. ''Du skulle åka tillbaka från Canada igår'' svarade han lugnt. Var det redan slutet på augusti? ''Och din mamma har alltid varit dålig på att ljuga'' fortsatte han och småskrattade. Han upplevde något minne inom sig men jag missade det roliga. Men han hade rätt mamma var en ur dålig lögnare. ''Men Belle, det jag undrar är varför du inte kunde berätta detta för mig?'' ''Du vet att du hade hämtat hem mig med en gång, och det här var en once in a life time sak. Jag koreograferade för Justin Bieber pappa.'' Han tittade sårat på mig. ''Är det så du ser på mig? Att jag skulle förstört dina drömmar?'' Jag tittade ner på mina lår. Jag hatade att få min pappa att må dåligt. Utan att titta upp nickade jag lätt på huvudet. Jag hörde han ta ett djupt andetag innan han fortsatte. ''Jag skulle varit glad för din skull. Men du ljög för mig. Du var inte där du skulle vara, utan du var på ett helt annat ställe. Sen ser jag dig och en kille i tidningen. Förstår du inte Belle?'' Jag tittade upp på honom. Jag hade aldrig tänkt på de sättet han sett det på. Jag hade bara följt mitt hjärta. Jag hade lämnat allting för Jaden. Look where that got me. Jag hade lämnat min värdfamilj och vänner i Canada. Mina vänner i Sverige, till och med min bästa vän utan att säga vart jag skulle. Jag hade ljugit för min pappa, vilket jag aldrig gjort förut. För vad? För en dum kille. Jag kände tårar rinna ner för mina kinder. Jag visste inte ens om Nathalie skulle förlåta mig eller min pappa för den delen. Jag kände pappa lägga armen om mig. Jag la mitt huvud på hans axel. ''Jag var bara orolig för dig. Jag visste inte vad du var när jag ringde till Canada och de sa att du inte var där'' Jag torkade bort tårarna från mina kinder. ''Förlåt, pappa.'' Han tryckte sig närmare. Jag la mig på hans lår eftersom ligga på hans axel gav för mycket minnen av Jaden och min flygresa till London. Efter en timma väckte han mig och sa att vi skulle landa.

När vi äntligen hade fått våra väskor gick vi ut mot utgången. Väl utanför dörren stelnade jag till i några sekunder. I nästa sekund sprang jag rakt in i armarna till min bästa vän. Hon höll hårt om mig medan jag kände att tårarna ännu en gång kom tillbaka. ''Jag älskar dig Belle'' hörde jag henne säga fortfarande det starka greppet om mig.

Bilturen hem var tyst så jag drog upp min mobil och avaktiverade flygplansläget. Den ploppade fram flera sms och flera missade samtal. Jag tittade på samtalen, 20 missade samtal på Jaden Smith. Jag tryckte snabbt bort dem och gick in på meddelanden. Två nya från Justin.

Belle! Vart är du? Jaden letar efter dig!

Jag drog efter andan och kämpade mot gråt när jag läste hans namn.

Scooter berättade precis läget. Jag är ledsen, det är jag verkligen. Kom ihåg att du är en grym dansare, en grym vän och jag uppskattar allt du gjort för mig. När jag sjunger All yours ikväll kommer jag dansa till dig. Hör av dig om du behöver något. Justin

Jag tryckte på svara.

Jag är ledsen med, men det här är för det bästa. Tack för allt! Rock the show tonight. Jag är stolt över dig. Verkligen, tack för att du gav mig chansen. Vi hörs! Belle

Jag forsatte att gå igenom sms som visade sig bara vara från Jaden. Jag bestämde mig att gå igenom dem senare. Jag bläddrade ner till jag hittade ett sms från Nathalie.

Förlåt för allt. Du är min bästa vän och om du behöver mig finns jag alltid här. Du och jag mot världen.

Jag log och tog min bästa väns hand. Jag skulle behöva henne det kommande dagarna. Mycket.

 

Jadens perspektiv

Scooter hade berättat läget för alla. Men hade dragit mig åt sidan och berättat att Belle hade sett allt. Jag hade desperat försökt att få tag på henne. Jag hade ringt runt tjugo gånger och smsat flera sms. Några långa som romaner och några med några få ord. Hon skulle aldrig förlåta mig för det här. Jävla Madison.

 

Två månader senare

Det hade gått två månader sen Belle lämnade oss. Vi hade varit i Storbritannien, Belgien, Danmark. Ja, över hela Europa. Två månader och allt jag hade fått var ett sms.

Jag saknar dig med. Det ändrar ingenting, tyvärr.

Jag hade suttit inlåst på bussen och inte pratat med någon om jag inte behövde. Gått in till arenan kört min låt sedan gått tillbaka hit igen. Kenny kom med mat då och då. Justin eller Willow kom över ibland och försökte få med mig ut. Ingen hade lyckats på två månader och de hade börjat att ge upp. Men inte min mamma. Hon har suttit här inne med mig nu en vecka, inte lämnat min sida. Hon väckte mig ibland på nätterna då jag gråtit i sömnen. Världen jag brukade se med starka färger, en värld av möjligheter och kärlek. Den var nu grå, tom och full av sorg. ''Jaden'' hörde jag min pappa säga. Mamma nickade mot pappa och gick ut ur bussen. Jag reste mig upp och gick ut till bordet. Vi satt länge i tystnad. ''Det här måste sluta, nu'' Han la stor betoning på nu. Jag gick tillbaka till min säng och drog täcket över mig. Jag kände mig som en envis barnunge. Jag kände han la någonting vid mina fötter innan han suckade och gick ut. Jag tittade ner och såg en pappershäfte. Jag tog upp det och läste.

@OfficialJaden, where are you?

@OfficialJaden, we are here for you. Jadenators stick together! Let us help you.

Listan fortsatte på mer än tio sidor. Alla twitterföljare undrade var jag, hur jag mådde och vad dom kunde göra för att hjälpa mig. Längst bak var det bilder på trender.

8/9's TT

#Jaden Smith We Miss You

 

9/9's TT

# Jaden Smith We Love You

 

Den senaste var 1/10

#Jaden Family help each other, let us help you

Jag kände tårar formas i mina ögon. Ingen slog den kärleke jag känner för mina fans. Jag tog upp min mobil och gick in på twitter. Två månader sen jag var inne här senast.

 

Thank you Jadenators! All spanish jadenators meet me at the big beach in Malaga in an hour. #StayRaw

Jag drog av mig de kläder jag haft på mig den senaste veckan och äcklades av mig själv. Jag hoppade in i duschen, torkade mig och drog på mig nya kläder.

Gick utanför bussen och kände solen skina på mig. Jag stod och bara kände solen stärka mig innan jag gick vidare för gå mot stranden. Arenan låg nära stranden och det var inte långt att gå. Jag gick förbi Justin och hans crew som satt och åt och vinkade till dem. Det tappade rent sagt av hakan när det såg mig. Jag hörde dem fråga ''Är det verkligen Jaden?'' ''Vad har hänt med honom?'' Men jag såg att Justin log. Efter några sekunder plingade de till i min mobil.

 

Ibland det bästa botemedlet mot brustet hjärta att fylla det med kärleken av fansen. Justin

 

När jag kom fram till stranden såg jag en gigantisk stor grupp av folk. Folk hade skyltar med bilder på mig och skyltar med JADEN WE LOVE YOU! Jag log mot mig själv. Jag bryr mig inte om vad någon säger. Jag har det bästa fansen i världen. Jag smög upp bakom dem. ''Hola'' sa jag när jag stod ungefär en meter från dem. De vände sig om och började skrika. Kom på mig själv att skratta på första gången på två månader. Jag tog kort och pratade med alla som kom fram. Men efter ett tag började det kännas enkantigt så jag smsade för backup. Några minuter senare kom en vit van och jag bad fansen gå efter mig. Det trängdes bakom mig medan de fnittrade och skrek. Jag öppnade dörren och innanför fanns tusen olika vatten pistoler. Fyllda med vatten. Jag tog upp en. ''Dags för lite krig. Ta en pistol så kör vi.'' sa jag medan jag sprutade vatten på dem. De var trängdes fram för att få pistoler medan jag sprang ner till stranden för att fylla min. Efter några sekunder kom hundratals galna fans skrattandes mot mig. Pistolerna riktade mot mig. Jag och mina spanska fans stod vid strandkanten och hade en galet vattenkrig medan paparazzi tog kort. Jag brydde mig inte om dem. Det var länge sedan jag var såhär lycklig. Jag hörde dem börja skrika ännu mer.

''Fick inte vi någon inbjudan?'' hörde jag en röst bakom mig. Justin, hans crew och ingen mindre en Selena. Allihopa med pistoler. ''Game on'' svarade jag och sköt Justin i ansiktet. ''Nu är det krig'' skrattade han och sprang efter mig. Jag samlade ihop alla fans och ställde mig på längst upp på en trappa för så alla kunde se mig. ''Tack. Jag är ingenting utan er''

 

Belles perspektiv

Jag saknade honom. Det var jag tvungen att erkänna. Jag satt hos min psykolog som min mamma hade dragit mig till. Efter två månader av total tystnad, sömnlösa nätter och startat tusentals bråk i skolan hade hon dragit en gräns och släpat mig hit. Min psykolog Emelie hade frågat mig om jag saknade honom. Jag hade nickat lätt efter flera minuters tystnad. Det var två månader sedan jag hade pratat. När jag väl ville prata hade jag inte fått ut ett ord. Det var som om jag var stum. Jag hade inga ord inom mig. Ingenting. Jag var tom. Ensam. Det enda hon kunde fråga mig var ja och nej frågor eftersom jag ändå inte fick ut någonting. Mamma stod utanför och väntade med bilen. Jag hoppade. ''Gick det bra?'' frågade hon och jag nickade till svar. När vi kom hem hade pappa gjort middag men jag gick rakt upp till badrummet.

Jaden perspektiv

När jag kom hem slog jag mig ner i Justins hotellrum med mamma, pappa, Willow, Justin och Kenny. ''Kan ni sätta på nyheterna?'' hörde jag min mamma säga. Vi hade köpt med oss pizza hem. När Justin satte på tvn var disney channel på. Vi skrattade åt honom. ''Så det är det här du tittar på , på din fritid?'' skrattade jag. Han gjorde en grimas åt mig. ''Det är kul''. Min mobil ringde, jag tittade på displayen. +46 nummer, vilket land är det? ''Jaden'' svarade jag glatt. ''Hej Jaden'' hörde jag någon säga på andra sidan telefonen. Rösten lät skör, svag. ''Jag heter Nathalie, vän med Belle'' Jag stelnade till när jag hörde Belles namn. De andra i rummet märkte det och tittade upp på mig. Jag hörde Nathalie börja gråta. ''Belle....'' hon försökte prata genom all gråt. ''Belle....har försökt ta....'' hon tog ett djupt andetag och fortsatte kämpa mot all gråt. ''Självmord'' Jag ramlade ner på golvet. Tårarna brast ut och jag gjorde mig av ett skrik. Rummet hade varit så tyst att mamma som satt närmast hade hört allting. Hon la en hand på min axel. ''Mamma, ta mig dit nu''